betera's FotoPage

By: betera jebat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
aktivitas-aktivitas gue minggu ni......

 
 
 
View all 24 photos...
minggu ni,cam biasak ahhh....aku ngn dak2nidak2tu menerus perjalanan hidup kami tanpa gi training silat bab nk rehat tuk final....walaupun macam2 krisis yang berlaku,we all dapat tangani ngn kuasa gaban,sailormoon,kluangman......especially ke unta tua yg payah ngn tutttt......paham2 sendirila......buat ajis,pian.......layan gak karaoke dlm kete sepanjang jalan balik ke umah dr subaidah tu........teringat aktiviti2 aku kat ostel dulu......memekak malam2 tuk kaco membe yg tak nak ikut fly...hahahahha....ape2 pun,thanx bab bergelak ketawa smpi pagi ari2.......final ni,study habesh2 n pulun......kejo yup kejo......chill2 merh.....



p/s:ajemanejidi mektek jidi...

mawi world


Saturday, 10-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KEJORA III kat UPM

 
 
 
View all 36 photos...
aku ngn geng silat mmu dah selamat pegi n selamat balik dr upm tuk kejora III....enjoyla korunk tgk pic2 yg aku ade..........buibui


Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
"lepak-lepak" time

baru pas makan
blurry
aku ngn piang
View all 5 photos...
pic2 ni aku amik time kat campus.....tgh melantak ngn dak2nidak2tu..


antara aktiviti aku pas kelas,aku suke gi jalan2 kat melaka ni.....jaya jusco n etc

enjoyla korunk tgk pic2 nie k.....


Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalang-jalang ngang kawang-kawang

muke serius
kete impian aku
kete impian aku lagik
View all 6 photos...
time jalan2 ng sume dak2nidak2tu kat jaya jusco nk beli bantal baru tuk gune gi tournament....pergh,sakan gile

hehehe....


Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
trip to kl

ajis yang terlebih sengal
pemandu berhemah...hehehe
perhatikan yg blakang tu
View all 18 photos...
pic2 ni aku n geng sengal dak2nidak2tu amik time kitorang gerak kl tuk tempah suar silat ...saksikan aksi2 menarik on the trip..walaupun tak cukup korum...mana hang pi kak no`ong?....huv fun babeh

aku akan still upload pic2 terbaru yang aku amik pas ni.....tapi tg la smpai aku dapat mmc yang baru...arghhhhhh mmc aku dah corrupted...


bengang tul dgn problem...sabaq



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net